Πράσινο Ποτό Για Αποτοξίνωση Του Παχέος Εντέρου

Πράσινο ποτό

Ένα πράσινο ποτό είναι ένα ισχυρό ποτό που μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του παχέος εντέρου και του αίματός σας. Αυτό το ποτό κρατά το κόλον και ολόκληρο το σώμα σας να λειτουργεί καλύτερα και περισσότερο.

Υπάρχουν πολλά είδη πράσινων ποτών που παρασκευάζονται με σκόνες και τις περισσότερες φορές αφορούν κυρίως την αύξηση πέους χωρίς παρενέργειες. Αλλά το πράσινο ποτό που μου αρέσει γίνεται μόνο με υγρή χλωροφύλλη.

Η χλωροφύλλη έχει πολλά οφέλη. Είναι ικανό να εξουδετερώνει ουσίες που προκαλούν κυτταρικές μεταλλάξεις και ενισχύει τα κυτταρικά τοιχώματα του λεπτού εντέρου και του παχέος εντέρου. Έχει μια εξαιρετική αποσμητική επίδραση στο σώμα σας και στα κόπρανα που έχετε κατά τη διάρκεια της εντερικής κίνησης.

Πίνω το πράσινο ποτό μου το πρώτο πράγμα το πρωί με άδειο στομάχι. Αυτό βοηθά στην ενεργοποίηση του παχέος εντέρου σας και τον διεγείρει να έχει μια κίνηση του εντέρου.

  • Εδώ είναι πώς ετοιμάζω το πράσινο ποτό μου.
    * Προσθέστε 1-2 γρ. καθαρού υγρού χλωροφύλλη σε ένα άδειο ποτήρι (μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε με μια κουταλιά της σούπας ή δύο)
    * Πιέστε το χυμό ενός λεμονιού μέσα στο ποτήρι
    * Γεμίστε το ποτήρι με 8 γρ. απεσταγμένου νερού
    * Πιείτε τον συνδυασμό εντελώς

Προσθέτω χυμό λεμονιού στη χλωροφύλλη επειδή η χλωροφύλλη έχει μια θαμπό και κενή γεύση που είναι δυσάρεστη για μένα. Με το λεμόνι, είναι ένα ποτό που μου αρέσει κάθε πρωί.

Εάν έχετε άλλα θέματα υγείας που θέλετε να εργαστείτε, μπορείτε να προσθέσετε άλλα θρεπτικά συστατικά ή υγρά σε αυτό το πράσινο ποτό. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες ενός προϊόντος που ονομάζεται Oxygen Elements Plus, το οποίο επίσης είναι καλό για τη δυσκοιλιότητα και βοηθά στην αποτοξίνωση του κόλου σας ακόμη περισσότερο. Μπορείτε να προσθέσετε Alkalife, ένα αλκαλικό αναμνηστικό νερού, το οποίο προσθέτει μέταλλα στο ποτό σας.

Από τους πελάτες με τους οποίους συνεργάστηκα, έχω διαπιστώσει ότι αυτό το ποτό χλωροφύλλης τους βοηθά να πάρουν καλύτερα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος. Το αίμα τους είναι λίγο πιο λεπτό. Φέρουν περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα. Ο αριθμός των κυττάρων του αίματος αυξάνεται.

Χρησιμοποιήστε αυτό το ποτό και θα συνεχίζετε να πίνετε κάθε πρωί όπως και εγώ, ειδικά αν θέλετε χυμό λεμονιού.

Σημείωση: Η Αγιουρβέδα είναι ένα αρχαίο ινδικό ιατρικό σύστημα που βασίζεται στην πεποίθηση ότι η υγεία και η ευεξία εξαρτώνται από μια λεπτή ισορροπία του σώματος, του νου και του πνεύματος. Οι αρχές της Αγιουρβέδα εφαρμόζονται στη διατροφή, την άσκηση, τις συνήθειες του τρόπου ζωής, ακόμη και τη φροντίδα των ζώων.

Η πρακτική της Αγιουρβέδα περιλαμβάνει διάφορες μορφές μασάζ, τελετουργίες καθαρισμού και βοτανικές θεραπείες. Ο στόχος είναι να φέρει ισορροπία και αρμονία στο σώμα και το μυαλό.

Σχολιάστε