Πως Να Κάνετε Αποτρίχωση Χωρίς Πόνο

Πρώτον, τα κακά νέα: αποτρίχωση. Σκεφτείτε ότι έχει ένα μεγάλο Band-Aid σχισμένο μακριά. Πόσο πονάει μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στο όριο του πόνου ενός ατόμου. Αλλά, με όποιον τρόπο το κόβετε, τραβώντας τις τρίχες έξω από το θυλάκιο smarts.

Τα καλά Νέα

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε την αποτρίχωση.

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να βρεθείς ένας έμπειρος, καλά εκπαιδευμένος κηρός. Ένας προικισμένος επαγγελματίας θα κάνει τη διαδικασία όσο πιο γρήγορη και ανώδυνη γίνεται. Θα μάθουν τεχνάσματα για να σας κρατήσουν άνετα. Εάν κάνουν μεγάλη αποτρίχωση είναι επίσης πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν καλύτερα, πιο ακριβά προϊόντα όπως το Bombshell Wax, το οποίο περιλαμβάνει αιθέρια έλαια και ρυθμιστικά συστατικά για να γίνει αποτρίχωση πιο γρήγορα, ευκολότερα, ασφαλέστερα και πιο άνετα.

Αναζητήστε παραπομπές από φίλους που κυρώσουν, καθώς δεν υπάρχει χρόνος να αφήσετε τα δάχτυλά σας να περπατήσουν στον Χρυσό Οδηγό.

Black Mask Για Μαύρα Στίγματα: Λύσεις Για Ακμή, Πριν Ξοδέψετε Χρήματα

Τώρα που έχετε βρει ένα αξιόπιστο waxer και έχετε κάνει ένα ραντεβού, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε και πρέπει να κάνετε εκ των προτέρων. Αποφύγετε την καφεΐνη, τη νικοτίνη και τη ζάχαρη για τουλάχιστον δύο ώρες πριν από τη θεραπεία, καθώς αυτοί θα αυξήσουν την ευαισθησία σας. Εξετάστε τη λήψη ασπιρίνης, Tylenol, Advil ή κάποιου άλλου αναλγητικού.

Αποτρίχωση χωρίς ΠόνοΧαλαρώστε και μειώστε τις πηγές άγχους στη ζωή σας. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τη θεραπεία όταν είναι πιο πιθανό να χαλαρώσετε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να φτάσετε στο ραντεβού σας. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ένα προ-κερί ποτήρι κρασί ή ένα κοκτέιλ τους βοηθά να χαλαρώσουν και να μαστίζουν τον πόνο.

Όταν βρίσκεστε στο δωμάτιο με το κερί σας, επικοινωνήστε με τους φόβους ή τις ανησυχίες. Η ομιλία μέσω της διαδικασίας συχνά βοηθάει. Φορέστε χαλαρά ρούχα και απογυμνώστε οτιδήποτε στενεύει ή απομακρύνεται από απόσταση. Ζητήστε έναν ανεμιστήρα εάν είναι αποπνικτικό ή ζεστό. Ζητήστε περισσότερη θερμότητα εάν είναι ψυχρή.

Τώρα που είστε έτοιμοι να κερωθείτε, βεβαιωθείτε ότι ο κηρός σας ασκεί πίεση ή χύνει την περιοχή που μόλις έχει αποχρωματιστεί. Ένα καλό κερί θα το ξέρει χωρίς να το πει. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε το μυαλό σας μακριά από οποιοδήποτε πόνο ή δυσφορία το σώμα σας μπορεί να βιώνει.

Τίποτα δεν λειτουργεί για όλους, αλλά μπορεί να πειραματιστείτε με μία ή περισσότερες από αυτές τις τεχνικές:

* Κρατήστε μια πετσέτα ή ένα γεμιστό ζώο για να συμπιέσετε

* Αναρροφήστε νομισματοκοπείο ή σκληρή καραμέλα ή μασήστε τα ούλα

* Επικεντρωθείτε στο γιατί είστε εκεί και το τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σας

* Χρησιμοποιήστε στρατηγικές αναπνοής και απεικόνισης (σκέφτεστε Lamaze) για να διαχωριστείτε από τη διαδικασία και οποιαδήποτε δυσφορία

* Φέρτε έναν φίλο για υποστήριξη και αποσπά την προσοχή chat chat

* Τακτοποιήστε ένα μασάζ ποδιών ή ρεφλεξολογία κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Θυμηθείτε, η πρώτη αποτρίχωση είναι πάντα η πιο δύσκολη. Συνεχής αποτρίχωση μιας περιοχής σώματος θα μειώσει την ποσότητα των μαλλιών που αναπτύσσεται σε αυτό το σημείο και θα κάνει τις υπόλοιπες τρίχες ευκολότερο να αφαιρεθεί. Τα επακόλουθα αποτρίχωση θα γίνουν σταδιακά ευκολότερα και λιγότερο οδυνηρά.

Σχολιάστε