Black Mask Για Μαύρα Στίγματα: Λύσεις Για Ακμή, Πριν Ξοδέψετε Χρήματα

Η καλύτερη λύση μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι η Black Mask για μαύρα στίγματα. Μπορείτε όμως εν τω μεταξύ, να λύσετε το πρόβλημα, χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ!

Black Mask

Η ακμή είναι μια φλεγμονή του δέρματος που επηρεάζει τους ανθρώπους από κάθε χώρα και κάθε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τα μαύρα στίγματα και η ακμή θεωρείται κατά κύριο λόγο ως εφηβικό δίλημμα, καθώς περισσότερο από το ογδόντα τοις εκατό των εφήβων θα αναπτύξει κάποια μορφή ακμής. Ωστόσο, η κατάσταση σίγουρα επηρεάζει μεγάλο αριθμό ενηλίκων και μωρών.

ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ! Προλάβετε την Black Mask προσώπου για μαύρα στίγματα!

Αγοράστε Τώρα Τη Μαύρη Μάσκα Μόνο Με €39

Ο πιο σοβαρός τύπος ακμής μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ουλές που αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, μπορεί να είναι ορατά για μια ζωή. Αν εσείς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ταραγμένη από σοβαρή ακμή, εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τα σημάδια ακμής και τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε και να φροντίζετε για αυτά.

Τί Την Προκαλεί;

Το επιστημονικό όνομα για την πάθηση είναι η ακμή vulgaris επειδή η ακμή με τα μαύρα στίγματα συνήθως χτυπά σε απλά ορατά σημεία όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, το στήθος και η πλάτη. Είναι κάτι παρόμοιο με την αναζήτηση των ανδρών για πρόωρη εκσπερμάτωση αλοιφή, με ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ακμής που κυμαίνονται στην ενόχληση, τη σοβαρότητα και τον χρόνο επούλωσης. Πάντα βέβαια έχουν να κάνουν με την ομορφιά του ασθενή κυρίως.

Η επαφή με μια ελαιώδη ουσία όπως ορυκτέλαιο, φυτικό έλαιο ή πετρέλαιο είναι μια πιθανή αιτία για την ακμή, όπως και η χρήση ορισμένων φαρμάκων και στεροειδών. Ωστόσο, η ακμή προκαλείται συνήθως από την έκκριση των ανδρογόνων. Η ακμή επιδεινώνεται επίσης από το γάλα ή τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κόκκινο κρέας και το γρήγορο φαγητό.

Τα ανδρογόνα είναι ορμόνες φύλου που αρχικά εκκρίνονται κατά την έναρξη της εφηβείας. Είναι αρσενικές ορμόνες, αλλά εκκρίνονται και από θηλυκά. Τα ανδρογόνα διεγείρουν την παραγωγή ελαίου από τους αδένες του δέρματος.

Η ακμή εμφανίζεται όταν αυτοί οι υπερδραστικοί αδένες ελαίου αποκλείονται, προκαλώντας το λάδι να συσσωρευτεί στον αδένα και να διογκωθεί. Ένα βακτήριο που ονομάζεται Propionibacterium acnes κανονικά αποικίζει αυτόν τον πρησμένο αδένα προκαλώντας την ανάπτυξη φλεγμονής και πύου. Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, οι αδένες μπορεί να σκάσουν στο δέρμα και να προκαλέσουν κύστεις.

Τύποι Ακμής

Οι κηλίδες ακμής ταξινομούνται σε τέσσερις βαθμούς, που κυμαίνονται από ήπια έως πολύ σοβαρή.

  • Βαθμός Ι: Ήπια ακμή εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Τα άτομα με ακμή βαθμού Ι γενικά έχουν σπυράκια και λευκά στίγματα αλλά δεν υπάρχουν σπυράκια.
  • Βαθμός ΙΙ: Η κατάσταση θεωρείται μέτρια ακμή όταν υπάρχουν σπυράκια, λευκά στίγματα και μικρά σπυράκια, αλλά περιορίζονται στο πρόσωπο και η φλεγμονή που προκαλούν είναι ελάχιστη.
  • Βαθμός III: Η σοβαρή ακμή περιλαμβάνει τα σπυράκια, τα λευκά στίγματα και τα βαθύτερα σπυράκια με πιο έντονο οίδημα.
  • Βαθμός IV: η ακμή θεωρείται πολύ σοβαρή όταν εμφανίζεται στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, το στήθος και την πλάτη. Οι φλύκταινες και οι βαθύτερες κύστεις εμφανίζονται με πολύ σοβαρή ακμή και μπορεί να προκύψουν ουλές εάν η κατάσταση δεν φροντίζεται σωστά.

Πρόληψη Πριν Την Black Mask

Ο πιο σημαντικός κανόνας για τους πάσχοντες από μαύρα στίγματα που πρέπει να θυμόμαστε πριν αγοράσετε την Black Mask ή αλλιώς μαύρη μάσκα προσώπου, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να επιλέξετε ή να συμπιέσετε τις ατέλειες της ακμής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση της ακμής και την ανάπτυξη των ουλών ακμής. Αντ ‘αυτού, υπάρχουν μια σειρά βοτανικών, ομοιοπαθητικών και παραδοσιακών τύπων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της ακμής και την πρόληψη της ανάπτυξης ουλών ακμής και την διατήρηση της συνολικής υγείας.

Τα βότανα δουλεύουν φυσικά με το σώμα για να μειώσουν τα μαύρα στίγματα και να αποτρέψουν την ανάπτυξη ουλών ακμής. Η Echinacea και η ρίζα του σάκου χρησιμοποιούνται συχνά για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους και το κόκκινο τριφύλλι μπορεί να είναι ευεργετικό για την οιστρογόνο δράση του. Η φουντουκιά μάγισσα έχει εξαιρετικές ιδιότητες στυπτικότητας και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική στην ακμή.

Ανακούφιση Των Συμπτωμάτων

  1. Βελονισμός: Η στάση του Chi στα κανάλια του προσώπου λέγεται ότι είναι η αιτία της ακμής. Ο βελονισμός που εκτελείται σε αυτά τα σημεία του προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της ακμής και να εμποδίσει την ανάπτυξη ουλών ακμής.
  2. Χειρουργική επέμβαση: Σε μέτριες έως σοβαρές περιπτώσεις ακμής, οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν χειρουργική επέμβαση για να ανοίξουν τις κηλίδες και να αφαιρέσουν τα σπυράκια και τα λευκά κεφάλια. Σε αντίθεση με τις θεραπείες φαρμακευτικής αγωγής, οι επιπτώσεις της χειρουργικής επέμβασης ακμής είναι συνήθως πιο άμεσες αν και στο www.healthcongress.gr δεν είναι κάτι τέτοιο στις πρώτες μας επιλογές. Και η χειρουργική επέμβαση είναι επίσης αποτελεσματική στη μείωση της ανάπτυξης και της ορατότητας των σημείων ακμής.
  3. Καθαρισμός της εντερικής οδού: Η ακμή μπορεί να είναι ένα παραπροϊόν μιας βρώμικης εντερικής οδού και παχέος εντέρου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν το κόλον είναι καθαρό, η ακμή θα πάει μακριά.

Φροντίδα Για Ενήλικες Χωρίς Μαύρη Μάσκα

Περίπου το 20% των περιπτώσεων ακμής που υποβάλλονται σε θεραπεία στην Ελλάδα ανήκουν σε ενήλικες. Για πολλούς ενήλικες, αυτό που θεωρήθηκε ως εφηβική θλίψη συνεχίστηκε και στα 20’s και 30’s. Για τους άλλους ενήλικες που πάσχουν από ακμή, τα κρούσματα δεν ξεκίνησαν μέχρι που έφτασαν τα είκοσι.

Μαύρη Μάσκα

Οι αιτίες της ακμής ενηλίκων ποικίλλουν και μπορεί να είναι ο καθένας ή ένας συνδυασμός των ακόλουθων συνθηκών.

Στρες

Μέχρι πρόσφατα, η ακμή που σχετίζεται με το άγχος ήταν μύθος. Οι ερευνητές αρχίζουν τώρα να κατανοούν τη συσχέτιση μεταξύ άγχους και ακμής. Για τους ενήλικες που πάσχουν από ακμή, το άγχος θεωρείται ότι είναι η κύρια αιτία για τα post-pubescent breakouts.

Όταν βρισκόμαστε σε αγχωτικές καταστάσεις, ο εγκέφαλος ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του στέλνει σήματα στο υπόλοιπο σώμα ως μέρος μιας πρωτόγονης πάλης ή αντίδρασης πτήσης. Μέρος αυτής της αντίδρασης είναι η ορμονική απελευθέρωση από τα επινεφρίδια και οι λιπαρές εκκρίσεις από τους σμηγματογόνους αδένες, οι οποίες βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

Τόσο οι ορμονικές ανισορροπίες όσο και οι λιπαρές εκκρίσεις, οι οποίες μπορούν να φράξουν τους πόρους, είναι γνωστοί παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση ακμής.

Ορμονικές Ανισορροπίες

Οι ορμονικές ανισορροπίες ως αιτία της ακμής ενηλίκων επηρεάζουν κυρίως τις γυναίκες. Οι ανισορροπίες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου μιας γυναίκας ή ως αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης μπορεί να οδηγήσουν σε επιδημίες ακμής.

Υπάρχουν ενήλικα αρσενικά που αναφέρουν ότι έχουν μηνιαία επεισόδια ακμής. Ενώ οι άνδρες προφανώς δεν εμμηνόρροποι, πιστεύεται ότι οι άνδρες μπορεί να έχουν ορμονικούς κύκλους παρόμοιοι με τις γυναίκες κυρίως αν έχουν προβλήματα παχυσαρκίας και δύσκολο αδυνάτισμα.

Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα συμπληρώματα για αδυνάτισμα όπως το Eco Slim στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν είναι το θέμα μας. Ας συνεχίσουμε να απασχολούμαστε με την ομορφιά του προσώπου και την υγεία του δέρματος.

Κατανάλωση Καφέ

Οι ενήλικες τείνουν να καταναλώνουν περισσότερο καφέ από ό, τι οι έφηβοι για να μπορέσουν να πετύχουν την απόλυτη ηρεμία και ευεξία. Η καφεΐνη στον καφέ και το τσάι προάγει την παραγωγή κορτιζόλης, η οποία είναι επίσης γνωστή ως ορμόνη στρες. Όπως σημειώνεται, οι ανισορροπίες ορμονών είναι γνωστοί συνεισφέροντες στην ακμή των ενηλίκων.

Κάπνισμα

Οι χημικές ουσίες που εισάγονται στο σώμα με το κάπνισμα περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος στα κύτταρα του δέρματος, εμποδίζοντας την ικανότητα του δέρματος να θεραπεύει και να αναγεννάει. Οι τοξίνες που απελευθερώνονται στον καπνό των τσιγάρων μπορούν να φράξουν τους πόρους και να προωθήσουν τη βακτηριακή ανάπτυξη στους πόρους, τα οποία συμβάλλουν στην ακμή των ενηλίκων.

Κληρονομικότητα

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από ακμή ενηλίκων εάν έχουν οικογενειακό ιστορικό ενηλίκων που πάσχουν από ακμή.

Περιβάλλον

Οι συνθήκες εργασίας που εκθέτουν το δέρμα σε υψηλά επίπεδα ρύπων, ερεθιστικών ουσιών ή υγρασίας μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση της ακμής ενηλίκων.

Καλλυντικά Και Μαύρα Στίγματα

Τα κακά διαμορφωμένα καλλυντικά που είναι βαριά ή λιπαρά μπορούν να φράξουν τους πόρους του δέρματος, παγιδεύοντας βακτηρίδια, βρωμιά και έλαια που προκαλούν ενόχληση ακμής ενηλίκων. Η κάλυψη της ακμής με το μακιγιάζ μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση στα μαύρα στίγματα χωρίς την χρήση Black Mask για σπυράκια στο πρόσωπο.