Έξι Συμβουλές Για Τις Φλεγμονές Που Προκαλούν Οι Τρίχες

Η Pseudofolliculitis Barbae αναφέρεται σε τρίχες που έχουν κοπεί ή σπάσει κάτω από το επίπεδο του δέρματος, το οποίο στη συνέχεια αρχίζει να αναπτύσσεται μέσα από τον περιβάλλοντα ιστό παρά από το θυλάκιο.

Σε άλλες περιπτώσεις, κυρτώνει και αρχίζει να αναπτύσσεται πίσω στο δέρμα προκαλώντας ερεθισμό και φλεγμονή.

Αν ξυρίζετε την ηβική περιοχή, αφαιρείτε το κωνικό άκρο και καθώς μεγαλώνει πίσω χωρίς αυτό το κωνικό άκρο, η ευκρίνεια θα αποκόψει κυριολεκτικά το δέρμα που περιβάλλει το θυλάκιο των τριχών.

Έξι Συμβουλές Για Τις Φλεγμονές Χρησιμοποιήστε αυτές τις απλές προφυλάξεις για να ελαχιστοποιήσετε την ενόχληση από τις εσωτερικές τρίχες:

  1. Για τις εσωτερικές ηβικές τρίχες κατά μήκος της γραμμής μπικίνι, κρατήστε μια ζεστή συμπίεση ενάντια στις πτυχές που δημιουργούνται για δέκα λεπτά τρεις φορές την ημέρα, για να μαλακώσετε το δέρμα και να βοηθήσετε τις τρίχες να ξεφύγουν από το σώμα τους.
  2. Φορέστε τα εσώρουχα και τα ρούχα χαλαρής τοποθέτησης μέχρι να φύγουν τα χτυπήματα για να αποφύγετε την τριβή.
  3. Ορισμένοι θεωρούν χρήσιμο να απολέπιση της περιοχής πριν από την αποτρίχωση. Αυτό αφαιρεί μερικά από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στο ανώτερο στρώμα των κυττάρων του δέρματος που συχνά συμβάλλουν στην παγίδευση των τριχών. Οι επιλογές απολέπισης περιλαμβάνουν κρέμες, λοσιόν ή πηκτές σώματος, ένα ελαφρώς λειαντικό πλέγμα ή ένα γάντι ειδικά σχεδιασμένο για απολέπιση. Ελέγξτε στο μετρητή ομορφιάς στο τοπικό πολυκατάστημα σας.
  4. Μην απολέπιση της επιδερμίδας εάν έχετε ήδη εισχωρήσει στις ηβικές τρίχες καθώς μπορεί να προκύψει περαιτέρω ερεθισμός του δέρματος.
  5. Κατά την αποτρίχωση, φροντίστε να τραβήξετε τα μαλλιά έξω από τις ρίζες. Μην αφήνετε τα μαλλιά να σπάσουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.
  6. Χρησιμοποιήστε μια ειδικά διαμορφωμένη θεραπεία. Αποτρέπει την ηβική τρίχα και εξαλείφει τις υπάρχουσες τρίχες μέσα σε λίγες μέρες.

Έξι Συμβουλές Για Τις Φλεγμονές Που Προκαλούν Οι ΤρίχεςΣυμπληρωματική σημείωση: Για βαθιές τρίχες που είναι βαθιά, είναι απαραίτητο για την καλή υγεία, να αποστειρώστε ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια με βελόνα με αλκοόλ και τρίψτε ξεχωριστά κάθε τρίχα που έπεσε από το θυλάκιο. Σκουπίστε την περιοχή με αλκοόλ και ξυρίστε.

Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα τσιμπιδάκια με βελόνες, σκουπίστε μια βελόνα και την βελόνα και την περιοχή που έχετε εισάγει με τρίψιμο αλκοόλ, στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά προς την κατεύθυνση που αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας μόνο την άκρη της βελόνας. Μετά την απελευθέρωση των μαλλιών, σκουπίστε ξανά το δέρμα με αλκοόλ.

Σχολιάστε