Πώς Ξεπέρασε Ο Καλύτερος Μου Φίλος Τα Προβλήματα Υγείας Του

Ο φίλος μου ο Δημήτρης ήταν παράφορα ερωτευμένος με τη φίλη του τη Georgiana. Ο τυπικά ντροπαλός και κλειστός Δημήτρης έγινε ο πιο κοινωνικός στον κύκλο των φίλων του αφού ερωτεύτηκε αυτή τη χιονισμένη, ξανθιά κυρία.

Ζευγάρι που γυμνάζεται με υγεία μαζί

Το ειδύλλιο μεταξύ του Δημήτρη και της Τζωρτζιάνα ήταν το θέμα συζήτησης σε ολόκληρο το κολέγιο. Τόσο οι φοιτητές όσο και οι καθηγητές γνώριζαν αυτό το ζευγάρι και έτσι ήταν εντυπωσιακά γνωστοί μέσα στους χώρους του κολεγίου. Ξαφνικά όμως για λίγες μέρες δεν τους έβλεπαν στο κολέγιο.

Οι άνδρες συχνά διστάζουν να πάνε σε γιατρούς γιατί δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι χρειάζονται βοήθεια. Σε πολλούς άντρες δεν αρέσει να πηγαίνουν σε γιατρούς γιατί θεωρείται σημάδι αδυναμίας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που υπάρχει μόνο το 1/3 των ανδρών που επισκέπτονται τον γιατρό όταν είναι άρρωστοι.

Όταν επικοινώνησαν μαζί τους, έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη σε τροχαίο ατύχημα και αναρρώνει στο σπίτι του. Η Τζωρτζιάνα τον περιέθαλψε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο και σύντομα επανήλθε στην κανονική του κατάσταση έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας του σε μεγάλο βαθμό.

Την επομένη, διοργανώθηκε ένα πάρτι στο σπίτι του Δημήτρη για να γιορτάσει την επιστροφή του στο σπίτι. Το νεανικό πλήθος που είχε συγκεντρωθεί εκεί έδειχνε καυτό και κεφάτο και ανάμεσά τους η Georgiana ήταν η πιο εντυπωσιακή. Με το λευκό μεταξωτό φόρεμά της και τα λαμπερά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της, ήταν ένας άγγελος που έβλεπες.

Το πάθος κυρίευσε τον Δημήτρη με την πρώτη ματιά της αγαπημένης του και έγινε πολύ ανήσυχος. Μόλις έφυγαν οι καλεσμένοι, τράβηξε τη Γεωργιάνα από το μπράτσο και σύντομα βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του Δημήτρη.

Τους περίμενε μια έντονη νύχτα και ο Δημήτρης ήταν αποφασισμένος να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Όμως, προς μεγάλη του έκπληξη, δεν μπορούσε να πετύχει ούτε μια στύση.

Μήπως Τον Εγκατέλειψε Ο Ανδρισμός Του;

Η Γεωργιάνα εξεπλάγη επίσης, καθώς είχαν συνευρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν χωρίς καμία δυσκολία. Ο Δημήτρης προσπάθησε και κουράστηκε επανειλημμένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν σαν να ξέσπασε η κόλαση στη ζωή του Δημήτρη.

Η ανδρική υπογονιμότητα είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει περίπου 1 στους 6 άνδρες. Υπάρχουν πολλές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν αυτούς τους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των IVF και IUI. Η υπογονιμότητα είναι ένα πρόβλημα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αλλά έχει αποδειχθεί ότι το ποσοστό γονιμότητας για τις γυναίκες αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό τα τελευταία χρόνια.

Η αποκάλυψη της ανικανότητάς του για σεξουαλική ένωση με τη φίλη του εξαπέλυσε στη ζωή του βάσανα σε μαζική κλίμακα. Έχασε τον ύπνο του γι’ αυτό και ακόμη και τα παρηγορητικά λόγια της Γεωργιάνας δεν κατάφεραν να τον παρηγορήσουν.

Το μαξιλάρι ποδιών είναι ένα προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν τον πόνο στην πλάτη. Είναι ένα μαξιλάρι από αφρώδες υλικό που κάθεται στην κορυφή του ποδιού και διαθέτει λουράκι για να το συγκρατεί στη θέση του. Είναι μια καινοτόμος λύση για τον πόνο στην πλάτη που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι ή στη δουλειά. Έρχεται με λουράκι για να μπορείτε να το στερεώνετε πάνω από τα πόδια σας και να το χρησιμοποιείτε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Μια μέρα η Τζωρτζίνα του πρότεινε να συζητήσει το πρόβλημά του με έναν ουρολόγο. Με την κατάλληλη εξέταση από τον γιατρό, έγινε σαφές ότι ο Δημήτρης είχε πέσει θύμα στυτικής δυσλειτουργίας αμέσως μετά την υποτροπή του από τις κακώσεις του νωτιαίου μυελού. Οι κακώσεις στο νωτιαίο μυελό επουλώθηκαν, αλλά η στυτική δυσλειτουργία παρέμεινε.

Η Στυτική Δυσλειτουργία Και Το Titan Gel

Όλη η ζωή του Δημήτρη διαλύθηκε όταν ο γιατρός διέγνωσε στυτική δυσλειτουργία. Παρέμεινε άκαμπτος, ανίκανος να εκφέρει έστω και μια λέξη. Όταν όμως ο ουρολόγος άρχισε έναν εκτενή λόγο για τα φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας και για το πώς η αλήθεια για το Titan Gel είναι πως πρόκειται για το καλύτερο τζελ για στυτική δυσλειτουργία στην Ελλάδα και είχε σώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από τα νύχια της ανδρικής στυτικής δυσλειτουργίας, μια λάμψη ελπίδας έλαμψε στο πρόσωπο του Δημήτρη. Πήρε στα χέρια του μια συνταγή για το Titan Gel και έφυγε.

Παραδόξως για τον Δημήτρη, η χρήση του Titan Gel έκανε θαύματα για εκείνον.

Ο πόνος και η θλίψη που άφησε στο σώμα του αλλά και στο μυαλό του η ανικανότητα άρχισαν να ξεθωριάζουν μόλις ο Δημήτρης ξεφορτώθηκε τη στυτική δυσλειτουργία. Η σταθερότητα και η κανονικότητα επέστρεψαν στη ζωή του Δημήτρη και η περιστασιακή σεξουαλική επαφή με την αρραβωνιαστικιά του έγινε δυνατή.

Ομοίως με τον Δημήτρη, μήπως και η δική σας ζωή ταλαιπωρείται από την ανικανότητα; Αν ναι, τότε μην αφήσετε τον εαυτό σας να δειλιάσει από αυτή την ασθένεια. Πάρτε τη βοήθεια του Titan Gel και διώξτε τη στυτική δυσλειτουργία από τη ζωή σας.

Σχετικά Με Την Προστατίτιδα

Η προστατίτιδα είναι μια ιατρική κατάσταση που επηρεάζει το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Προκαλείται από φλεγμονή του αδένα του προστάτη (διαβάστε περισσότερα εδώ). Τα συμπτώματα μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο και μπορεί επίσης να είναι διαφορετικά για κάθε άτομο.

Ο όρος προστατίτιδα χρησιμοποιείται για να περιγράψει διάφορες καταστάσεις που επηρεάζουν τον προστάτη αδένα, συμπεριλαμβανομένων βακτηριακών λοιμώξεων, ιογενών λοιμώξεων και μη μολυσματικών καταστάσεων όπως η χρόνια προστατίτιδα/σύνδρομο χρόνιου πυελικού πόνου (CPPS).

Η Αγιουρβέδα είναι μια ολιστική μορφή ιατρικής που προέρχεται από την Ινδία. Επικεντρώνεται στην ισορροπία των τριών dosha (Vata, Pitta και Kapha) και στα έξι στάδια της ζωής (γέννηση, παιδική ηλικία, νεότητα, ενηλικίωση, μέση και μεγάλη ηλικία).

Δεν είναι μόνο ένα ιατρικό σύστημα αλλά και μια πρακτική τρόπου ζωής. Η Αγιουρβέδα πιστεύει στη σύνδεση μεταξύ νου και σώματος. Οι πρακτικές περιλαμβάνουν δίαιτα για να διατηρήσουμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες και ασάνες γιόγκα που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε το μυαλό μας από όλο το άγχος που βιώνουμε από την καθημερινή ζωή.