Πως Να Κάνετε Μανικιούρ Στο Σπίτι

Τα χέρια σας είναι τόσο προφανή όσο οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να υπογραμμίσετε σημεία σε μια συζήτηση και να κάνετε καθημερινά καθήκοντα, γι ‘αυτό θα πρέπει να φαίνονται τόσο καλλωπισμένα όπως και οι υπόλοιποι σας.

Μανικιούρ στο σπίτιΈνα καλό μανικιούρ είναι σημαντικό για την εμφάνισή σας. Είτε χρησιμοποιείτε βερνίκι είτε όχι, τα νύχια σας πρέπει να είναι συντηρητικά, υγιή και πάντα καλά περιποιημένα. Για να κρατάτε τα χέρια σας ελκυστικά δώστε στον εαυτό σας εβδομαδιαίο μανικιούρ

Αφήστε στην άκρη περίπου μισή ώρα και να έχετε τα εξής στοιχεία προτού να ξεκινήσετε: σιλικόνη, ψαλίδι για επιδερμίδες, ρυθμιστικό νυχιών, ένα μπολ με ζεστό νερό, αφαίρεση γυαλίσματος, βούρτσα νυχιών, ραβδί πορτοκαλιού, βαμβακερές μπάλες, στρώση βάσης ή σκληρυντικό νυχιών.

1. Αφαιρέστε τα παλιά βερνίκια με μια βαμβακερή σφαίρα με βερνίκι νυχιών. Πιέστε σταθερά τη βαμβακερή σφαίρα στο νύχι και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα. Τραβήξτε τη σφαίρα από βαμβάκι στο κέντρο, έτσι ώστε το βερνίκι να μην λερώνει το δέρμα γύρω από το νύχι. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή βαμβακερή σφαίρα για να αφαιρέσετε τυχόν επίμονη βερνίκι.

2. Κρατώντας το σε μια κλίση, χρησιμοποιήστε ένα χαρτόνι για να διαμορφώσετε τα νύχια. Χρησιμοποιήστε μακριές κινήσεις προς τη μία κατεύθυνση προς το κέντρο του νυχιού (μην πηγαίνετε εμπρός και πίσω). Μην αρχειοθετείτε τα νύχια στις γωνίες, γιατί αποδυναμώνει τα καρφιά. Κάντε την καμπύλη αμβλύ και μην καταθέτετε τα νύχια σας σε αιχμηρά σημεία.

3. Σε περιστρεφόμενη κίνηση, χρησιμοποιήστε τον αντίχειρά σας. Κάνετε μασάζ κρέμας στο δέρμα στις πλευρές και τη βάση των νυχιών.

4. Βυθίστε τα νύχια σας σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά για να μαλακώσετε την επιδερμίδα. Καθαρίστε καλά τα νύχια σας χρησιμοποιώντας ένα καρφί.

5. Τυλίξτε το άκρο του πορτοκαλί ραβδιού στο βαμβάκι. Εφαρμόστε το αφαίρεσης της επιδερμίδας στο αμβλύ άκρο. Χρησιμοποιήστε το για να χαλαρώσετε το νεκρό δέρμα από τα νύχια.

6. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι μόνο σε hangnails. Ποτέ μην κόβετε τις επιδερμίδες.

7. Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι απαλλαγμένα από βερνίκι και είναι καθαρά και στεγνά. Αν δεν φοράτε βερνίκι, απλά γυαλίστε τα νύχια σας ελαφρώς κατά μήκος από τη βάση μέχρι την άκρη και τελειώσατε.
8. Σκουπίστε και πάλι τα νύχια με γυαλιστικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απαλλαγεί από οποιαδήποτε ίχνη υγρασίας ή σαπουνιού.

9. Για τα κανονικά νύχια εφαρμόστε μια ξεκάθαρη επίστρωση βάσης σε ολόκληρη την επιφάνεια κάθε καρφιού. Αν έχετε προβλήματα με τα νύχια, χρησιμοποιήστε σκληρυντικό νυχιών.

10. Εφαρμόστε βερνίκι νυχιών χρησιμοποιώντας. 3 διαδρομές, μία από την κεντρική βάση μέχρι την άκρη και μία από κάθε πλευρά. Χρησιμοποιήστε μόνο βερνίκι για να κάνετε ένα καρφί κάθε φορά. Μην επαναλάβετε όταν είστε βρεγμένοι.

11. Όταν η πρώτη στρώση είναι εντελώς στεγνή (περίπου δέκα λεπτά). Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση.

Τελειώστε με ένα στρώμα στεγανοποίησης για πρόσθετη προστασία και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 30 λεπτά. Αποφύγετε την επαφή με το νερό μέχρι τα νύχια να είναι εντελώς στεγνά.

Σχολιάστε