Οι Δίαιτες Μπορεί Να Έχουν Μακροπρόθεσμες Παρενέργειες

Πόδια πάνω σε ζυγαριάΓια να δείτε τις δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες κατά τη διέλευση είναι μια κάπως αντανακλαστική διαδικασία, όχι ότι ήμουν συνήγορος της δίαιτας κετογόνων, εκτός αν έχετε εφηβική επιληψία, αλλά φέρνοντας τη «χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή δίαιτα» στην πρώτη γραμμή. Η αμερικανική κοινωνία σήμαινε ότι περισσότεροι άνθρωποι εκπαιδεύονταν για παχυσαρκία, φαγητό και φαγητό.

Αυτή η αναγνώριση για τα τρόφιμα ήταν εκπληκτική και κατέστη συντριπτική, προκαλώντας αλυσίδες εστιατορίων και μερικούς αγρότες να υποφέρουν πραγματικά από αυτές τις μοντέρνες δίαιτες, οι άνθρωποι έχασαν αγροκτήματα που βρίσκονται στην οικογένειά τους εδώ και χρόνια, οι επιχειρήσεις που δανείζουν εργασία και οικονομική σταθερότητα σε μια περιοχή, από την επιχείρηση ή από χαμένες επιχειρήσεις, όλα με διατροφική ιδιοτροπία, χωρίς να διεξάγονται έρευνες σχετικά με τις παρενέργειες της “μη κατανάλωσης” αυτών που περιορίζουν αυτές τις δίαιτες.

Ποίες Είναι Οι Παρενέργειες

Εντάξει, έτσι έχετε χάσει μια δέσμη βάρους με την κατανάλωση τόνων κρέατος και λίπους, ίσως οι αριθμοί χοληστερόλης σας δεν είναι μακριά, αλλά, είχατε τα έντερά σας ελέγξατε πρόσφατα; Ξέρετε, τρώγοντας τόσα πολλά κρέατα και λίπη μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα στα έντερα και στο άνω και κάτω τελεία σας και αυτό είναι το σάπιο των προϊόντων στα έντερα. Αρκετά αηδιαστικό, ε;

Καθώς γερνάτε, χάνετε την ικανότητα να αφομοιώσετε τα τρόφιμα όπως χρησιμοποιείτε όταν ήσασταν νέος και είχατε πολλά ένζυμα. Μερικές φορές, αυτό προέρχεται από την απλή ηλικία, αλλά μερικές φορές προέρχεται από ασθένειες και χρήση αντιβιοτικών, με το σκεπτικό ότι η δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες σας ξεκίνησε με τρόφιμα που ίσως δεν μπορείτε να απορροφήσετε ούτως ή άλλως, ώστε να μην απορροφάτε τις βιταμίνες και μέταλλα που το σώμα σας χρειάζεται για να ξεκινήσει, να επεξεργαστεί ή να ολοκληρώσει μερικά σημαντικά καθήκοντα.

“Ποια είναι λοιπόν η βλάβη σε αυτό”, Μπορείτε να πείτε, “Έχω χάσει βάρος και αισθάνομαι υπέροχα, και δεν αισθάνομαι άρρωστος” πιθανότατα δεν θα. Υπάρχουν ασθένειες που δεν βλέπετε ποτέ να έρχονται μέχρι να είναι αργά. Μία από τις κύριες αιτίες του καρκίνου του παχέος εντέρου είναι η κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας κρέατος και λίπους και η μη κατοχύρωση της πρωτεΐνης και του λίπους στο σύστημα. Όταν κάνετε αρκετές βλάβες, δεν απορροφάτε ορυκτά και βιταμίνες όπως και εσείς υποθέτετε και αρχίζετε να αναπτύσσετε άλλα προβλήματα, πιο σοβαρά προβλήματα, όπως καρκίνους.

Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι οι δίαιτες τύπου “Atkins” υποστηρίζουν ότι δεν τρώει τα μεταποιημένα και τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα που διασπώνται τόσο γρήγορα σε σάκχαρα που σχεδόν ακούτε να τρέχουν στις φλέβες! Και αυτό εξακολουθεί να ισχύει, το ανθρώπινο σώμα σχεδιάστηκε για να κάνει το έργο της διάσπασης των σύνθετων υδατανθράκων σε μια πιο απλή χρησιμοποιήσιμη ενέργεια.

Η κατάρρευση ενός ολικής αλέσεως, φρέσκου λαχανικού ή φρούτου λαμβάνει επίσης μια ορισμένη ποσότητα ενέργειας, οπότε όχι μόνο το σώμα σας χρησιμοποιεί ενέργεια για να σπάσει αυτό το υγιεινό φαγητό κάτω, έχετε επίσης το πλεονέκτημα πολλών ινών που θα κρατήσουν το έντερο και το κόλον καθαρό και λειτουργεί καλά.

Ποιο Είναι Το Επόμενο Βήμα

Λοιπόν, ποια είναι η επόμενη τάση; Νομίζω ότι η επόμενη τάση θα είναι το σχέδιο “παλιάς μόδας” για απώλεια βάρους. Αυτή είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος απώλειας βάρους που μπορεί κανείς να κάνει και έχει υπέροχη γεύση. Αυτό θα περιλαμβάνει υγιείς, χαμηλού ή αργούς απορρόφησης υδατάνθρακες, μέτρηση και καύση θερμίδων, και άσκηση!

Μια ισορροπημένη διατροφή, καθώς γνωρίζετε πόσες θερμίδες χρειάζεται να καταναλώνετε ημερησίως, είτε για να διατηρήσετε το βάρος σας είτε για να χάσετε βάρος, καθώς και ένα πρόγραμμα άσκησης για να δώσετε στα οστά και τους μύες σας λόγο για να παραμείνετε δυνατός, έναν υγιεινό τρόπο ζωής στον οποίο μπορείτε να ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας, που εξακολουθεί να έχει περιθώριο για περιστασιακή θεραπεία από καιρό.

Σχολιάστε