Συμβουλές για Όμορφα Και Υγιή Νύχια

Όμορφα και Υγιή ΝύχιαΗ εύρεση ενός ποιοτικού συστήματος περιποίησης νυχιών είναι πολύ σημαντική!

Όταν πρόκειται για μια καλή εντύπωση, καλά διατηρημένα τα νύχια κατέχουν υψηλή θέση.

Τα κακώς διατηρημένα νύχια παρατηρούνται σχεδόν αμέσως και μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα ενός ατόμου και τη σημαντική πρώτη αξιολόγηση όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά.

Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές φροντίδας ως μέρος ενός συστήματος φροντίδας των νυχιών που εξασφαλίζει ότι τα νύχια σας χρησιμεύουν ως μια καλή διαφήμιση και βοηθούν στη δημιουργία μιας θετικής εικόνας.

Οι 12 Συμβουλές Είναι:

1. Τα υγιή νύχια που αναζητούν θα πρέπει να είναι ομαλά, καμπυλωμένα, άδειά τους και να μην έχουν κοίλες ή κορυφογραμμές.

2. Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι εντελώς στεγνά πριν τα αρχειοθετήσετε.

3. Σχηματίζετε τα νύχια σας με μια λεπτή σανγκλιδωτή σανίδα, μην χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος μεταλλικού αρχείου.

4. Κατά την κατάθεση, προσπαθήστε να κρατήσετε το σχήμα των νυχιών σας οβάλ μη τοποθέτησε, κάνοντας έτσι τα νύχια λιγότερο επιρρεπή σε θραύση.

5. Η επιδερμίδα λειτουργεί ως σφράγιση μεταξύ του δακτύλου και του καρφιού. Η απαλή απολέπιση των ξηρών, ακατέργαστων, επιδερμίδων επιδερμίδας με την απομάκρυνση των νεκρών εξωτερικών στρωμάτων εκθέτει ένα νέο και ζωντανό δέρμα.

6. Αυτό το νέο υγιές δέρμα προστατεύει το νύχι που είναι το κέντρο ανάπτυξης του νυχιού και πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή.

7. Μην περιτριγυρίζετε τις επιδερμίδες σας. Η υπερβολική περιποίηση της επιδερμίδας προκαλεί βλάβη στην επιδερμίδα και προκαλεί πυκνότητα και υπερβολική ανάπτυξη.

8. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά ή αιχμηρά εργαλεία στις επιδερμίδες σας.

9. Να φοράτε λαστιχένια γάντια εάν τα χέρια σας πρόκειται να βυθιστούν στο νερό για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Εκτεταμένες περιόδους στο νερό μπορούν να στεγνώσουν τα νύχια καθιστώντας τα εύθραυστα.

10. Εφαρμόστε άχρωμο βερνίκι νυχιών ή ενισχυτικό νυχιών στην άκρη του νυχιού για να δημιουργήσετε μια προστατευτική ασπίδα.

11. Εφαρμόστε ένα στρώμα βάσης πριν τοποθετήσετε το βερνίκι νυχιών για να αποφύγετε το βερνίκι νυχιών να κηλιδώνει τα νύχια. Μερικές φορές η βαφή στο βερνίκι νυχιών μπορεί να αφήσει υπόλειμμα και να λεκιάσει το καρφί.

12. Εάν τα νύχια σας φέρουν λεκέδες θα πρέπει να τους αφήσετε να μεγαλώσουν για να αφαιρέσουν το λεκέ. Εναλλακτικά, χυμός λεμονιού που εφαρμόζεται γύρω από τις άκρες των νυχιών μπορεί να αφαιρέσει μερικούς λεκέδες.

Όμορφα νύχιαΜασάω τα νύχια μου

Εάν δάγκωμα δάγκωμα είναι ένα πρόβλημα, η δημιουργία ενός καλού συστήματος φροντίδας των νυχιών μπορεί να κάνει πολλά για να κατακτήσει τη συνήθεια. Εκείνοι που έχουν τη συνήθεια δαγκώματος των νυχιών συχνά παραμελούν τα χέρια τους και παραιτούνται από αυτά εντελώς.

Ως πρώτο βήμα, μπορεί να βοηθήσει η χρήση ενός αποτρεπτικού παράγοντα που δαγκώνει δάγκωμα, όπως μια επικάλυψη πικρής γεύσης που εφαρμόζεται στα νύχια. Απαιτείται υπομονή ενώ τα νύχια μεγαλώνουν για να εξαλείψουν τα αποτελέσματα της κακομεταχείρισης

Στη συνέχεια, η επένδυση σε ποιοτικά προϊόντα φροντίδας των νυχιών ως μέρος ενός γενικού συστήματος φροντίδας των νυχιών θα βοηθήσει σταδιακά ένα άτομο να υπερηφανεύεται για την ελκυστικότητα των χεριών.

Σχολιάστε