Παράσιτα Που Υπάρχουν Στο Παχύ Έντερο

Το κόλον σας είναι ένα μέρος για άλλα παράσιτα και οργανισμούς που αναπαράγονται και ζουν. Πολλοί είναι επιβλαβείς για την υγεία σας και εισέρχονται στο σώμα με διάφορους τρόπους – τα τρόφιμα που τρώμε, από το κάτω μέρος των ποδιών σας, τον αέρα που αναπνέετε, το νερό που πίνετε και τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Τι βρίσκουμε στο παχύ έντερο; Βρίσκουμε πρωτόζωα μεμονωμένων κυττάρων, καλούπια, παράσιτα, μύκητες, ιούς, βακτήρια, σκουλήκια (στρογγυλά σκουλήκια) και ζύμη (candida albicans).

Με την εξάλειψη της δυσκοιλιότητας, την κατανάλωση περισσότερων φρούτων και λαχανικών σαν τις περιπτώσεις που ακολουθείται μια επιμήκυνση πεους στο σπίτι τιμή για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα, τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του παχέος εντέρου σας, μπορείτε να απαλλαγείτε από πολλά παράσιτα.

Παράσιτα στο έντεροΥπάρχουν φυτικές φόρμουλες που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε αυτούς τους ανεπιθύμητους οργανισμούς.

Τώρα, μην πιστεύετε ότι δεν έχετε παράσιτα και άλλους οργανισμούς στο παχύ έντερο. Αναφέρεται ότι 1 στους 6 ανθρώπους έχουν στο σώμα τους παράσιτα.

Τα συμπτώματα που δημιουργούνται όταν έχετε παράσιτα δεν είναι πάντα ξεκάθαρα. Περιστασιακά δεν υπάρχουν συμπτώματα. Έτσι, οι γιατροί δεν είναι πάντοτε σε θέση να πουν όταν τα συμπτώματα ή οι ασθένειές σας δημιουργούνται από παράσιτα. Μπορείτε να πάσχετε από τα παράσιτα για χρόνια χωρίς να ξέρετε γιατί δεν έχετε καλή υγεία ή απλώς αισθάνεστε να τρέχετε συνεχώς.

Μερικοί συνηθισμένοι τύποι παρασίτων είναι:

* Στρογγυλά σκουλήκια – μπορεί να είναι μέχρι 14 ίντσες. Μπορείτε να πάρετε στρογγυλά σκουλήκια τρώγοντας εσφαλμένα μαγειρεμένο κρέας ή χειρίζοντας σκύλους ή γάτες μολυσμένους με στρογγυλά σκουλήκια.

* Tapeworms – μπορούν να αποκτηθούν με την κατανάλωση ακατάλληλα μαγειρεμένου βοδινού, χοιρινού και ψαριού.

* Pinworms – βρίσκονται κυρίως σε παιδιά που τα παίρνουν από άλλα παιδιά αγγίζοντας τα μολυσμένα ρούχα, τα παιχνίδια και τα βρώμικα χέρια τους.

* Giardiasis – είναι ένα πρωτόζωο που είναι κοινό μεταξύ των ταξιδιωτών. Αυτό το παράσιτο βρίσκεται στο μη επεξεργασμένο νερό, μολυσμένο τρόφιμο, και μπορεί να μεταδοθεί σεξουαλικά.

* Bistoplasma capsulatum – είναι ένας μολυσματικός μύκητας που βρίσκεται σε βρωμιά ή στο χώμα. Αυτός ο μύκητας μπορεί να προκαλέσει πνευμονοπάθειες

Καλή υγείαΥπάρχουν πολλές καλές θεραπείες για τα παράσιτα, όπως εκχύλισμα φύλλων ελιάς, μαύρη καρυδιά, αψιθιά και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού. Εάν έχετε φούσκωμα, χαλαρά έντερα, περίσσεια αερίου ή άλλες γαστρεντερικές καταστάσεις, δοκιμάστε να λαμβάνετε εκχύλισμα φύλλων ελιάς ή μια σταγόνα ή δύο εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού κάθε μέρα.

Σχολιάστε