5 Πολύ Σύντομες Συμβουλές Για Να Απολαύσετε Το Spa

Υπάρχει κάτι για περπάτημα στο σπα, δεν υπάρχει; Είναι ένα καταφύγιο από την καθημερινή ζωή σας, μια όαση που σας επιτρέπει να κάνετε κάτι μόνο για εσάς. Αυτό το μασάζ ή θεραπεία σώματος αισθάνεται σαν μια ένοχη επιείκεια, παρόλο που είναι πιθανώς απαραίτητο για τη λογική σας!

Συμβουλές Για Να Απολαύσετε Το Spa

Είτε επισκέπτεστε ένα σπα ημερήσια είτε για πεντηκοστή, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μασάζ, το σώμα, το αρωματοθεραπεία κ.α.

1. Θυμηθείτε όταν η μαμά σας είπε να μην κολυμπήσετε για μια ώρα μετά το φαγητό; Το ίδιο ισχύει και για τις επισκέψεις στο σπα.

Μην τρώτε για τουλάχιστον μια ώρα πριν από ένα μασάζ ή θεραπεία σώματος.

2. Προσέξτε 30 λεπτά νωρίτερα. Εάν ανησυχείτε για να καθυστερήσετε, χτυπώντας το πόδι σας περιμένοντας τον ανελκυστήρα και σπεύδοντας στο γραφείο του ρεσεψιονίστ, δεν θα πάρετε σχεδόν τόσο μακριά από την επίσκεψή σας.

3. RELAX! Ξέρω, έτσι πρέπει να αισθανθείτε όταν τελειώσετε. Εάν μπορείτε να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές πριν από τη θεραπεία σας (στην αίθουσα αναμονής, από τότε είστε νωρίς, έτσι;), η εμπειρία σας θα είναι πολύ πιο ανταμείβοντας.

4. Πιείτε νερό πριν και μετά. Το νερό ενισχύει τα οφέλη αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης.

5. Συζητήστε με τους θεραπευτές σας – δεν δαγκώνουν! Αν οτιδήποτε αισθάνεται μακριά, αφήστε τους να γνωρίζουν: πολύ ζεστό / κρύο, πάρα πολύ πίεση / πολύ μικρή πίεση, η μουσική είναι πολύ δυνατά τίποτα. Θέλουν να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ώστε να επιστρέψετε για περισσότερα.

Black Mask Για Μαύρα Στίγματα: Λύσεις Για Ακμή, Πριν Ξοδέψετε Χρήματα

Σχολιάστε